Arama
Arama Sonuçları
MHP Olağan Kongresi başladı
MHP Olağan Kongresi MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu'nda başladı.
İlçe Başkanı Yaşar Yılmaz oldu
MHP Ağlı İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleşti. Yapılan seçimde Yaşar Yılmaz İlçe Başkanı olarak seçildi.
MHP İlçe Kongrelerinde! Bir başkan daha değişti
MHP İlçe Kongrelerine hızla devam ediyor. Bugün Şenpazar İlçe Başkanlığı seçimlerinde İlçe Başkanı Umut Eser görevi Mustafa Arslan'a devretti.
MHP Tosya İlçe Başkanlığı Bazlamaçcı'yla 'devam' dedi
MHP İlçe Kongrelerine devam ediyor. MHP Tosya İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Suat Bazlamaçcı güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yaptığı paylaşımda, yeniden başkan seçilen Suat Bazlamaçcı ve yönetimine başarı diledi.
MHP Merkez İlçe, 'Kapulu ile yola devam' dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Kongresi'ni Grand Moni Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongrede Merkez İlçe Başkanlığı'na mevcut başkan Hüseyin Kapulu seçildi. MHP Kastamonul Başkanı Emre Şahin; "Kongremizde tekrar ilçe Başkanlığı gorevine devem eden Hüseyin Kapulu ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz" dedi.
Hanönü MHP’de ‘Arıkan’ güven tazeledi
MHP Hanönü ilçe kongresinde mevcut başkan Metin Arıkan tekrar seçildi.
"Honsalar'ı mı ayırıyorsunuz, doğalgaz boruları mı bitti"
Honsalar Mahallesi'nde bulunan Daday sokağı doğalgaz bekliyor. Honsalar Mahallesi Muhtarı Ramazan Boyacı, mahalledeki sıkıntıları dile getirdi. Muhtar Boyacı açıklamasında, Daday sokağının bir an evvel doğalgazla buluşturulması gerektiğini dile getirdi. Muhtar Boyacı; "Herkesin doğalgazı varken, Daday Sokak'taki insanı neden ayırıyorlar. Honsalar diye mi ayırıyorlar, yoksa doğalgaz boruları mı bitti?" diye konuştu.
Çolak'tan ziyaret teşekkürü
Rahatsızlığı sebebiyle ameliyat olan Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, emeği geçen doktorlara teşekkür etti.
Özlem ve Çağatay çifti evlendi…
Tosya Sosyal Güvenlik Kurumu’nda görevli Memur Hüseyin Hayırlı ve eşi Mualla Hayırlı’nın kızları Türkiye Finans Katılım’da görevli Özlem Hayırlı ile Sarıömer Köyü Muhtarı ve emekli Öğretmen Ahmet Çelikoğlu ve eşi Nurşen Çelikoğlu’nun oğulları ve Belediye Meclisi Üyesi Cihangir Çelikoğlu’nun kardeşi Belediye’de görevli Çağatay Çelikoğlu Grand Moni De Luxe Altın Salonu’nda düzenlenen törenle evlendiler.
Ağlı’da bir araya geldiler
Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz, Ağlı Belediye Başkan İlhan Cantekin ve XXIV. ve XXV. Dönem MHP Kastamonu Milletvekili adayı Emin Çınar ve Eşi Emine Çınar, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında Ağlı’da bir araya geldiler.
Dünya evine girdiler
İstanbul’da İş İnsanı Abidin Taş ve eşi Tülay Taş’ın kızları Dinler Avukatlık Bürosu sahibi Avukat Ecem Taş ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ve eşi İl sağlık Müdürlüğü’nde emekli Yönetici Ayşe Dinler’in oğulları İstanbul Dinler Avukatlık Bürosu Sahibi Mustafa Giray Dinler Park Dedeman Otel Salonu’nda düzenlenen törenle nikâhlandılar.
"Doğanlar’ın bize verebileceği ders yok"
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Eski MHP İlçe Başkanı’ndan Emin Çınar’a sert sözler!
Kastamonu’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili çıkaramamasının ardından Eski Taşköprü İlçe Başkanı Mustafa Arabacı, Milletvekili Adayı Emin Çınar’ı hedef aldı. ‘Kimse senden ‘Emin olmaz’ ifadeleriyle gönderme yapan ve Arabacı ‘’ Omuzları üstünde yükseldiğin gönüldaşlarımızı açıklaman ile “nefsine uyanlar” diye hala bölmeye çalışırsan biz sana ne deriz?’’ ifadelerini kullandı.
"Emin Çınar'dan 'göndermeli' ilk açıklama
Kastamonu Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları'ndan olan Emin Çınar,ilk açıklamasını gerçekleştirdi.Çınar;" Nefsine değil, davasına inanarak çalışmalarımızda yanımızda olan herkese teşekkür ederim" dedi.
Siyasi partilerden gövde gösterisi
14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi Kastamonu’da siyasi partiler ‘Zafer Yürüyüşü’nü gerçekleştirerek; son toplu etkinliğini gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde AK Parti’yle başlayan yürüyüşler; MHP ve CHP’yle devam etti, son olarak da İYİ Parti yürüyüşünü gerçekleştirdi.
Kastamonu 14 Mayıs 2023 Milletvekilliği ve Genel seçim sonuçları
14 Mayıs 2023 Genel ve Milletvekilliği seçimlerinde 14 Mayıs Pazar günü 18.00 itibariyle seçim yasaklarının kalkması itibariyle sonuçlara sitemizden anlık olarak ulaşabileceksiniz.
Kastamonu 14 Mayıs 2023 seçim sonuçları
14 Mayıs 2023 Genel ve Milletvekilliği seçimlerinde 14 Mayıs Pazar günü 18.00 itibariyle seçim yasaklarının kalkması itibariyle sonuçlara sitemizden anlık olarak ulaşabileceksiniz.
Kastamonu 2023 Milletvekilliği ve Genel Seçim sonuçları
14 Mayıs 2023 Genel ve Milletvekilliği seçimlerinde 14 Mayıs Pazar günü 18.00 itibariyle seçim yasaklarının kalkması itibariyle sonuçlara sitemizden anlık olarak ulaşabileceksiniz.
“Kastamonu Kalesi, nazlı 3 hilale hasret kaldı”
14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine saatler kala her yıl olduğu gibi bu yıl da partiler kışla parkından başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na yürüdüler. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saat 12.00’de ve Kışla Parkı’nda başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar “Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü” gerçekleştirdi.
İŞTE KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
Kastamonu Milletvekili adaylarının tam listesi
Çınar: Seçime en hazırlıklı partiyiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar Gündem Medya Haber’e konuk oldu.
‘Teröre destek olanın Allah belasını versin’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, TV366’da yayınlanan “İrfan Salcı ile Seçim Özel” programına katıldı
‘Ortak liste için gayret etmiş bir il başkanıyım’
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Seçime sayılı günler kala dikkat çekici açıklamalarda bulunan Erbilgin, yerel ve ulusal siyaset hakkında değerlendirmelerde bulundu.
‘Resul Köprülü, memur belediye başkan yardımcısıdır’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Erbilgin, geçtiğimiz günlere Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü’yle arasında yaşanan tartışma hakkında konuştu.
Erbilgin: ‘AK Partili adaylar, AK Parti aday adaylarını kendilerine oy vermeye ikna etmeye çalışıyorlar’
Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Programda önümüzdeki seçime dair dikkat çekici açıklamalarda bulunan Erbilgin, AK Parti’nin Milletvekili adayları hakkında değerlendirmelerde bulundu. ‘AKP ve MHP’nin adayları partinin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları ise milletin adayları’ ifadelerini kullanan CHP İl Başkanı Erbilgin, AK Parti 1’nci sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay’ın listede başı çekmesini ‘Bir siyasi partide sürprizler olmaya başlamışsa; o partinin dağıldığı anlamına gelir’ ifadeleriyle yorumladı. 2’nci sıra adayı Serap Ekmekci’ye belediye meclisi performansı üzerinden eleştirilerde bulunan Erbilgin, 3’ncü sıra adayı Mehmet Umur hakkında ise ‘’Sayın Cumhurbaşkanıyla aynı odanın içerisinde bulunacaksın. Ama bir ile geldiğinde üçüncü sıradan milletvekili olacaksın. Olsa olsa bunun anlamı, sayın Umur siz gidin para harcayın’’ demektir dedi.
Uzuner sahada
Uzun süre seçim çalışmalarında göremediğimiz MHP üçüncü sıra Milletvekili Adayı Engin Uzuner, Küre'de seçim çalışmalarına katıldı.
Nedim Bıyıklı Kültür Evi açıldı
Daday turizminin gelişmesinde büyük katkıları olan eski dönem Belediye Başkanlarından Nedim Bıyıklı'nın anısının yaşatılması amacıyla oğlu Levent Bıyıklı tarafından hayata geçirilen Nedim Bıyıklı Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.
MÜSİAD, ilk 2023 istişare toplantısını gerçekleştirdi
Kastamonu MÜSİAD, 2023 yılı ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.